Hírek/Aktualitások

Hír megosztása:

GmbH hírek 2021 első félévéből

Összeállításunkban a 2021 es Magyar gazdaságot érintő német GmbH-kal kapcsolatos híreket gyűjtöttük össze.
 

A német Siemens AG gépipari konszern a honlapján pénteken közzétett jelentése szerint 2021 első negyedévében 6%-kal növelte nyereségét. Ehhez hozzájárult az is hogy  900 millió Eurós bevétele származott a Flender GmbH értékesítéséből.

 

Megnyílt az első IntercityHotel Magyarországon. Az IntercityHotel épületének tulajdonosa, a hamburgi B&L Group hosszú évek óta az IntercityHotel GmbH partnere, a budapesti szálloda a kilencedik, egyben első magyarországi épületük.

 

2021. Május elsejétől a  Magyar Suzuki Cégcsoport  új vezérigazgatót köszönt Acumi Maszato (Atsumi Masato) személyében. Atsumi Masato a japán Nagoya Egyetemen végzett közgazdászként és 1987-ben csatlakozott a Suzuki csoporthoz. A Suzuki International Europe GmbH. elnökeként irányította a vállalatcsoport teljes tevékenységét Németországban. Ez mellett betöltötte az ügyvezető igazgató szerepét Ausztriában és Finnországban, valamint a németországi motorkerékpár- és hajómotor üzletágaknális.

 

Az osztrák Mapei GmbH leányvállalataként 1991-ben létrejövő Mapei Kft az építőipari segédanyag gyártás és -forgalmazás egyik legjelentősebb piaci szereplője Magyarországon 8%-kal tudta növelni belföldi forgalmát 2021 első negyedévében.

 

Amennyiben gondolkozik a Németországi GmbH alapításon kattintson ide

 

Készséggel állunk rendelkezésére

Vélemények

Segítjük kezdő vállalkozását

Klikkeljen a részletekért »