MEGVALÓSÍTANÁ ÁLMAIT?

INDULJON EL EGY SZAKÉRTŐI CSAPATTAL A NÉMET PIACON!

RAGADJA MEG A LEHETŐSÉGET!
CÉGALAPÍTÁS NÉMETORSZÁGBAN


A magyar után a német piacot is meghódítaná? Úgy gondolja, itt az ideje a határon túli lehetőségeket is kiaknázni? Folyamatosan fejlődő és bővülő cége Németországban is virágozna? Itt az ideje, hogy végre belevágjon a német piac és a benne rejlő hatalmas potenciál felfedezésébe!

A nyelvi nehézségek, a megfelelő szakemberek megtalálása és az indulással járó kihívások azonban könnyen eltántoríthatják tervében. Tapasztalt szakértői csapatunk segítő kezet nyújt nyelvi és ügyviteli területen, támogatásunkkal könnyen megvetheti a lábát az ismeretlen terepen, sikerélményekkel gazdagodva építheti üzletét.


TÖRJÖN BE A NÉMET PIACRA


A B&B Firmenmanagement GmbH elsődleges feladata, hogy a céltudatos, ambiciózus és egyre terjeszkedő és külföldi piacra vágyó magyar cégek, vállalkozások németországi tevékenységét elindítsa, kapcsolati tőkével gazdagítsa, illetve működésüket információkkal, adminisztrációs ügyintézéssel segítse. Cégem kizárólag németországi cégalapítással foglalkozik, mivel ez az ország a legfőbb profilja, így teljes körű és naprakész segítséget, részletekben gazdag tanácsokkal tudunk szolgálni Önnek.

Felveszem a kapcsolatot

Csapatunk mind a nyelvi, mind az ügyviteli területen magas szintű támogatást kínál. A németországi cégalapításhoz tapasztalt munkatársaink segítségére lesznek:

  • adó szakjogász
  • könyvelő
  • ügyvéd
  • államilag felesketett tolmács
  • biztosítási szakember szférában is.
A SZEMÉLYES MEGBESZÉLÉSEK ÉS ÖTLETELÉS VARÁZSA

Magyarországi irodánkban akár személyesen is elkezdhetjük német cége tervezését, a stratégia kialakítását, a cég jogi formájának kiválasztását. Beszélgetéseink során felvázolhatja ötleteit, megvitatjuk a területben rejlő lehetőségeket, a gyakorlati életben már jól működő megoldásokat és a profitábilitás kulcsát. A közös munka során minőséget és pontosságot kínálok, hogy könnyedén túl tudjon lendülni a kezdeti nehézségeken és meghódíthassa a német piacot.

Német székhelyszolgáltatásunk nem virtuális iroda, hanem egy valós iroda, amely saját tárgyalóval segíti cégének működését. A német cégalapítás során, minden fizetés teljesen transzparens és direkt, nincs közvetítői díj.

Ha gyorsan szeretne indulni, mert van már megrendelése, munkája, nem várna heteket az adószámra, akkor kész, EU-s adószámmal rendelkező, nullás igazolással rendelkező német cégemet ajánlom megvásárlásra.

Keressen bizalommal!

Babel József cégvezető
+36 30 944 5149


Munkatársaink

Dr. Flora Brandes

ügyvéd, niedergelassene europäische Rechtsanwältin

Tanulmányait a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte. 2017. óta dolgozik Németországban ügyvédként.
Nyelvek: magyar, német, angol

Bábel Kristóf

Finanzbuchhalter / Steuerassistent

Tanulmányait a Milton Friedman Egyetem - Penzügy es Szamvitel karán végezte. Németországi Hochschule der Bayerischen Wirtschaft - Digitale Geschäftsmodellentwicklung und Entrepreneurship mesterfokozatát 2022-ben szerezte meg. 2020 óta mint penzügyi könyvelö es adotanacsado asszisztenskent dolgozik.

Nyelvek: magyar, német, angol


dr. Major Ilona

jogász, tolmács, államilag felesketett fordító Bajorországban

Tanulmányait a József Attila Tudományetem Állam- és Jogtudományi karán végezte. Németországi jogtudományi Magister Legum LL.M. mesterfokozatát 2006-ben szerezte meg. 2008 óta mint államvizsgázott, felesketett hiteles fordító, illetve tolmács tevékeny.

Nyelvek: magyar, német, angol

Vélemények

HÓDÍTSA MEG A NÉMET PIACOT!

CÉGALAPÍTÁS NÉMETORSZÁGBAN A B&B FIRMENMANAGEMENT GMBH SEGÍTSÉGÉVEL

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatban leírtakat!