Rólunk

Rólunk

Cégem elsődleges feladata az, hogy magyar cégek, magyar vállalkozók németországi tevékenységét elindítsa, illetve működésüket segítse információkkal, illetve adminisztrációs ügyintézéssel. Minőséget és pontosságot kínálok, hogy sikeresen megvethesse lábát a német piacon, könnyedén túl tudjon lendülni a kezdeti nehézségeken.

Az a tapasztalatom, hogy jó partnerekkel, jó kapcsolatokkal rengeteg utánajárást lehet megspórolni. Nyelvi és ügyviteli támogatásunkhoz, németországi cégalapításhoz nagytudású és tapasztalt munkatársak állnak a rendelkezésére, az alábbi területeken:

  • adó szakjogász
  • könyvelő
  • ügyvéd
  • államilag felesketett tolmács
  • biztosítási szakember

Cégem stratégiája, hogy csak Németországi cégalapítással foglalkozunk, más országokkal nem, hogy teljes körű részletekben gazdag tanáccsal tudjuk segíteni ügyfeleink indulását és működését .

Mivel van itthon is irodánk, már a német cégalapítás tervezésénél, is személyes részvétellel tudom segíteni, a cég jogi formájának kiválasztását. Ön elmondja, mivel szeretne foglalkozni, én elmondom, hogy milyen, a gyakorlati életben már jól működő megoldások alkalmazásával lesz nyereséges a német cége.

Német székhelyszolgáltatásunk „Nem virtuális iroda” valós iroda, amely saját tárgyalóval segíti cégének működését. A német cégalapítás során, minden fizetés teljesen transzparens és direkt, nincs közvetítői díj.

Hogy ki vágjon bele egy németországi cégalapításba? - aki itthon sikeres és már fel tud mutatni valamit az életében. Aki itthon élhetetlen, az kint is az lesz.

Ha gyorsan szeretne indulni, mert van már megrendelése, munkája, nem várna heteket az adószámra, akkor kész, EU-s adószámmal rendelkező, nullás igazolással rendelkező német cégemet ajánlom megvásárlásra.

Keressen engem, személyesen:

Babel József cégvezető
+36 30 944 5149

Vélemények

Készséggel állunk rendelkezésére