Tolmácsolás Németországban

Tolmácsolás, hiteles fordítás német nyelven

Cégalapításhoz Németországban elengedhetetlen a nyelvtudás, de az átlagos, mindennapi beszéd gyakran kevés. Társaságunk már 15éve, német nyelvű tolmácsolással áll Ön és cége rendelkezésére. Magyar származású, de Németországban élő, államilag felesketett tolmáccsal működünk együtt annak érdekében, hogy Ön zökkenőmentesen és nyelvi nehézségek nélkül intézhesse cége hivatalos-, valamint üzleti ügyeit akár Németország egész területén.

Nagyobb projektek letárgyalásához, többszereplős ügyletekhez érdemes maga mellett tartani a tolmácsot, így biztos lehet benne, hogy mindent pontosan ért meg, nem fog zavarba jönni, vagy elfáradni.

Tolmácsunk a cégalapítással kapcsolatos német nyelvű ügyintézési feladatokon túl hivatalos iratok és egyéb dokumentumok németről magyarra, magyarról németre történő egyszerű és hiteles fordítását is vállalja.

Szerződések, műszaki leírások, jogi és gazdasági szövegek pontos és megbízható fordítása fontos kiegészítő szolgáltatásunk magyar ügyfeleinknek Németországban. Lehet, hogy nem a mi cégünk a legolcsóbb, viszont garantáltan magas színvonalunk sokszorosan megtérül időben és üzleti sikereiben.

Készséggel állunk rendelkezésére

Vélemények

Segítjük kezdő vállalkozását

Klikkeljen a részletekért »