Könyvelés Németországban

Könyvelés Németországban

Németországban alapított cég könyvelése már 250 € / hó (+áfa)-tól

Németországban újonnan alapított-, vagy már működő céggel rendelkező ügyfeleink részére Németországban élő és tevékenykedő, de magyarul is beszélő könyvelőink segítségével vállaljuk vállalkozások törvényi előírásoknak megfelelő németországi könyvelését.

Precíz könyvelés, amit Ön is érteni fog

A könyvelés magyar nyelven történik, Önnek nem kell ismernie a német gazdasági nyelvet, szakkifejezéseket ahhoz, hogy tökéletesen értse a dolgait, és a szabályok szerint vezetett könyvelése lehessen.

Német könyvelés, bérszámfejtés, gazdasági tanácsadással

Könyvelési feladatokon belül cége gazdasági eseményeinek pontos nyilvántartását, időközi beszámolóinak, éves bevallásának elkészítését végezzük annak érdekében, hogy vállalkozása a lehető legpontosabban eleget tudjon tenni a német adó-, és társadalombiztosítási járulékfizetési kötelezettségeinek.

Miért velünk érdemes könyveltetnie német cégét?

  • mert a könyvelőink kint élnek régóta, mindkét nyelvet jól beszélik
  • tökéletesen képben vannak a kinti szabályrendszerekkel törvényekkel
  • gyorsan és precízen, határidőre dolgoznak
  • tapasztaltak az induló és a fejlődő pályán levő cégekkel, tudják, hol lehet megfogni a pénzt

A cégalapítás Németországban nálunk nem ér véget az alapító papírok átadásával, mi segítjük továbbra is, hogy sikeres legyen és profitot tudjon termelni. Ebbe beletartozik az is, hogy egy magyar könyvelő Németországban képviselje érdekeit. Ne is próbálja maga megcsinálni, hanem egy profi csapatra bízza az ügyviteli munkát. Ne ezen spóroljon, mert a végén sokkal drágább lesz.

Az a legjobb, ha kérdez, ha eljön egy megbeszélésre, gazdasági tanácsadásra és megnézzük, mi lenne a legjobb az Ön esetében:

Készséggel állunk rendelkezésére

Vélemények

Segítjük kezdő vállalkozását

Klikkeljen a részletekért »