Szolgáltatásaink

GmbH cégalapítás költségei

Társaságunk alapvetően a cégalapítási költségek hatékony csökkentésére törekszik, így amennyiben minket bíz meg cégalapítása teljes körű ügyintézésével, egyéb, járulékos költségek nélkül, kizárólag az alábbi kiadásokkal kell számolnia:

GmbH UG
Közjegyzői díj (egységes) + közzétételi díj (1 tulaj és 1 ügyvezető) ca.: 900 € + MwSt. 160 € + MwSt.
Államilag felesketett tolmács a közjegyzőnél és banknál, ha szükséges (min. 3 ó.) 65 €/óra + MwSt. 65 €/óra + MwSt.
Gyors ügyintézés az adószámigénylésnél, EU-s adószámnál, nyitó mérleg elkészítése, díjmentes adótanácsadás (1 ó.): 300 € + MwSt. 300 € + MwSt.
Cégbejegyzési illeték Kb. 150 € 150 €
Iparűzés bejelentése Gewerbeanmeldung illetékkel együtt: 90 € + MwSt. 90 € + MwSt.
- céges bankszámla havi díja: 5-10 € havonta 5-10 € havonta
- Industrie- és Handeskammer díj: kb. 120-240 € évente kb. 120-240 € évente
- AKCIÓ! székhelyszolgáltatás, nem virtuális iroda! 100 € + MwSt. 100 € + MwSt.
- könyvelés telekommunikációs költséggel, magyar nyelven, új cégnél vagy nullás bevallásnál (később forgalom alapján): 150 € + MwSt. 150 € + MwSt.
- weboldalkészítés: 150 € + MwSt. 150 € + MwSt.
megbízási díjunk: amely magában foglalja a cégalapítás teljeskörű lebonyolítását és a fél éves gazdasági tanácsadást* 600 € + MwSt. 600 € + MwSt.

* Akik velünk indítják német vállakozásukat, azokat gazdasági tanácsadás keretein belül olyan tanácsokkal látjuk el, amely által sokkal gazdaságosabbá tehetik vállalkozásukat. Ezt csak az tudja elmondani, aki napi szinten kint él és dolgozik, van rálátása több szegmensre. Tájékoztatjuk Önt olyan speciális gazdasági „tudnivalókról”, valamint olyan, a hosszú évek óta kint élő, sikeres cégvezetők és dolgozók tapasztalataira alapozott költségmegtakarítási lehetőségekről, melyek segíthetik a siker elérésében, ás amelyeket nem talál meg az interneten (mert keine Makler). Cégünknél stratégiai kérdés, hogy csak Németországban dolgozunk, más területekkel nem foglalkozunk, így garantáljuk kapcsolataink hitelességét és stabilitását. Mi nem sok helyen akarunk valamit nyújtani, hanem egy országon belül a legjobbat!

Amennyiben velünk alapítja meg cégét, az 1. konzultáció DÍJMENTES! Egyébként a konzultáció díja 33 €!
Magyarországi székhelyű cég németországi honosítása, teljeskörű ügyintézés: 960 € + MwSt. -

Szolgáltatásunk megkezdése előtt a munkadíj 50%-át kérjük utalva kifizetni.

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltozást, a költségek megváltoztatását, ill. a tévedés jogát fenntartjuk.

Németországi cégalapítás

Amennyiben németországi cégalapításon gondolkodik, de járatlan a német jogban, esetleg nyelvi nehézségek okán segítségre volna szüksége, Társaságunkhoz fordulhat bizalommal. Vállaljuk németországi székhelyű cégek, német Kft (gazdasági GmbH) társaságok alapításának-, illetőleg cégforma módosításának teljes körű ügyintézését. Minden gazdasági területről vannak ügyfeleink, építőipartól a gépjárműkereskedelemig, szolgáltatásokig. Magas színvonalat garantálunk: nálunk többet kap, mint egy átlagos cégalapítást intéző magyar cégnél, mivel nekünk is vannak kint cégeink, saját irodánk. A kinti ügyintézés így gyorsabb, mint levelezve itthonról.

Biztos jogi alapokon álló céget adunk, sőt a gazdasági tanácsadást is vállaljuk, könyveléssel együtt, hogy minél hamarabb tudjon profitot termelni. (Az “ügyeskedést” nem támogatjuk.) Nálunk céget alapítani, sőt már működő céget vásárolni is tud.

Kapcsolat

A cégek cégbírósági bejegyzése Németországban az alapítás napjától számítva többnyire csak 1-2 hétig tart (a törzstőkét addig a bankszámlán kell tartani), azonban az alapított cégek az üzleti tevékenységet már az alapítást követően azonnal megkezdhetik (amennyiben természetesen a tevékenység gyakorlásához egyéb hatósági engedély beszerzése nem szükséges).

Ügyvédeink mind Magyarországon, mind Németország területén folytatnak ügyvédi tevékenységet, valamint jogosultak bármely okirat hiteles fordítására is. A cégalapítás előtt és annak folyamata alatt teljes körű tájékoztatást nyújtanak, igény szerint minden jogi vonatkozású lépést koordinálnak és felügyelnek annak érdekében, hogy cégének megalapítása minél gördülékenyebben és a német jogszabályoknak megfelelően kerüljön lebonyolításra.

Számunkra a legfontosabb az ügyféllel való folyamatos, személyes kapcsolattartás, hiszen így sokkal jobban megismerhetjük

 • az Ön igényeit, céljait, elképzeléseit,
 • vállalkozása környezetét, adottságait,
 • valamint azt, hogy mely gazdasági szektorban szeretne vállalkozási tevékenységet folytatni.

Ezek az információk összessége pedig számunkra segítenek abban, hogy hatékonyabb, célravezetőbb gazdasági tanácsokkal láthassuk el Önt.

Magyarországon, Budapesten a HILTON BUDAPEST -ben egy előzetes személyes konzultáció keretében teljes körű felvilágosítást tudunk adni a németországi cégalapítás mindenkori folyamatáról, valamint igény szerint akár segítséget is nyújtunk Önnek a döntési folyamatban, hogy Ön végül a céljainak és a folytatni kívánt gazdasági tevékenységének valóban a leginkább megfelelő társasági formát választva, vállalkozását a leghatékonyabban és legeredményesebben tudja működtetni.

A megfelelő társasági forma kiválasztása után, rövid határidővel vállaljuk németországi cége megalapítását. Továbbá ennek megfelelően vállaljuk az alábbi ügyintézési teendők elvégzését:

 • előzetesen időpontot foglalunk a közjegyzőnél (Németországban ugyanis a társasági szerződések közjegyzői ellenjegyezéshez kötöttek (notarielle Form);
 • az Ön által választott bankban elintézzük a bankszámlanyitással kapcsolatos teendőket;
 • az alapítandó társaság profiljának megfelelően elkészítjük és beszerezzük a szükséges okiratokat, engedélyeket;
 • a közjegyzői, illetve hivatali ügyintézése során magyar nyelvű, államilag felesketett tolmácsot biztosítunk az Ön részére;
 • megszervezzük kiutazását (igény szerint vállaljuk repülőjegy, szállodai szoba foglalását is);
 • költségeinek csökkentése céljából alakuló cégének székhelyszolgáltatás keretében németországi székhelyet közvetítünk.

Vállaljuk továbbá alakuló, illetve a már működő cégének teljes körű könyvelését, a hatékony gazdasági tevékenység érdekében igény szerint adótanácsadást is nyújtunk.

Teljes körű szolgáltatásunk révén Önnek kizárólag a vállalkozása fejlesztésével, üzleti kapcsolatainak kialakításával kell foglalkoznia, így nem terhelik Önt a szükséges cégalapítási, illetve a már létező cégénél felmerülő könyvelési és egyéb járulékos adminisztrációs teendők.

Milyen gazdasági társasági formát ajánlunk Önnek tevékenysége folytatásához?

A német vállalati jogot a Kereskedelmi Törvénykönyv és a Polgári Törvénykönyv szabályozza, de külön szabályozás vonatkozik a részvénytársaságokra (AG) és a korlátolt felelősségű társaságokra (GmbH).

A vállalkozások három csoportra oszthatók:

 • Egyéni vállalkozás
 • Személyegyesítő társaságok (bt., kkt.)
 • Tőkeegyesítő társaságok (kft., rt.)

Akárcsak hazánkban, Németországban is a legkedveltebb társasági forma a korlátolt felelősségű társaság (GmbH alapítás), amely 2008. november 1. óta akár 1 euróval is alapítható (UG alapítás). A tőkeegyesítő társaságok mellett a gazdasági életben továbbra is elterjedt társasági forma a betéti társaság is (KG).

Készséggel állunk rendelkezésére

Vélemények

Segítjük kezdő vállalkozását

Klikkeljen a részletekért »