Adó-visszaigénylés

Adó-visszaigénylés

Az adó-visszaigénylésre Németországban is lehetősége van vállalkozóknak. A német adózás rendszerében a személyi jövedelemadó-bevallásban meg kell, hogy jelölje az adózó, az összeget egészben vagy részben kéri vissza, adónemek szerint.

Ennek a jelölésnek hiányában az adóhatóság az adókülönbözetet nem utalja ki. Rendkívül fontos az is az adó-visszaigénylés során, hogy a postázási cím, vagy az adózó nevére szóló pénzforgalmi bankszámlaszám hibátlanul szerepeljen az adóbevalláson a kiutalási igény bejelölése esetén.

Ha el szeretné kerülni a személyes egyeztetést a német adóhivatallal, akkor érdemes pontosan, precízen, minden adatot ellenőrizve beadni az adóbevallását. Az adóbevallás, könyvelés, adó-visszaigénylés feladataiban is számíthat segítségünkre, amennyiben a cégalapítástól kezdődően mi végezzük cége ügyviteli segítségét, könyvelését.

A németországi adó-visszaigénylés során arra törekszünk, hogy a lehető legrövidebb időn belül megkapja azt,ami visszajár Önnek. Keressen minket, ha szeretne sikeresen és gyorsan cégalapítást Németországban!

Készséggel állunk rendelkezésére

Vélemények

Segítjük kezdő vállalkozását

Klikkeljen a részletekért »