Cégautó bérlése, vásárlása Németországban

Cégautó ügyek:bérlés, vásárlás Németországban

A cégautó fenntartása Németországban jobban megéri, mint idehaza. Több a visszaigényelhető kiadás és kedvezőbb a használatának a feltétele is.

Sokan gondolkodnak azon, hogy pusztán azért is érdemes lenne egy cégalapítás Németországban, hogy ezeket a kedvezményeket megszerezhessék gépjárműveikre. Sajnos, aki ebben gondolkodik, meg kell fontolni azt, hogy a németországi cégek elsősorban profit termelésére jönnek létre, nem ügyeskedésre. Mi is azt javasoljuk, hogy pusztán ezért nem érdemes. De mivel nagy és erős piac, aki dolgozni, kereskedni, szolgáltatni megy ki, annak megéri, mivel ott az autó munkaeszköznek minősül, nem extra vagyontárgynak, luxusnak. Sokkal jobb autók járnak ott, fiatalabb a gépjárműpark.

Ha autókereskedéssel szeretne foglalkozni, abban is tudunk segíteni, mivel van benne tapasztalatunk, ügyfeleink között vannak sikeres németországi magyar gépjárműkereskedő cégek is.

Cégautó

Ha cégautóra van szüksége, segítséget nyújtunk Önnek abban, hogy német rendszámú autót vásárolhasson rövid idő alatt fricc cége számára. A segítségünkkel a vásárlás során jelentős költségeket (akár 30-40%-ot) takaríthat meg, hiszen német rendszámú céges autó vásárlása esetén:

  • nincs regisztrációs adó,
  • visszaigényelhető az általános forgalmi adó, és
  • a gépkocsi fenntartása is kedvezőbb, mint a magyar autók esetében, továbbá
  • elismertetjük a magyarországi Bonus besorolását

Német céges autó, benzinkártya ügyintézésben segítjük azokat, akik cégalapításukat Németországban velünk intézik. Tőlünk valódi segítségre számíthatnak, nem csak a papírok átadására. Mivel nekünk kint is vannnak jól prosperáló vállalkozásaink, azt, hogy is kell ezt jól csinálni - elmondjuk.

Keressen bátran!

Készséggel állunk rendelkezésére

Vélemények

Segítjük kezdő vállalkozását

Klikkeljen a részletekért »